Thuis

FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Bedrijfprofiel

                                       

 

FENGHAO Co. van het hotelmeubilair, Ltd is een achtenswaardige die meubilairfabrikant in Foshan-stad van de provincie van Guangdong wordt gevestigd.

 

Wij zijn de fabrikant van het hotelmeubilair met 40.000 vierkante metersworkshop, meer dan 200 professionele arbeiders en wij hebben een prima capaciteit in het ontwerp, de productie en de marketing van het meubilair van de hotelslaapkamer en zijn zijgamma zoals deuren, banken, stoelen, halmeubilair, restaurantmeubilair, kantoormeubilair, openluchtmeubilair, enz. Het is de top 10 Gouden Leveranciers in de Industrie van het het Hotelmeubilair van China vele jaren geweest.

 

FENGHAO het bedrijf heeft 15 jaar van het hotelmeubilair, de dienstervaring van het vermaakmeubilair, in de loop van de jaren, followded het bedrijf de kwaliteit eerst, klanten eerste collectief doel, om ISO-9001:2000 en 14001:1996 Internationaal Kwaliteitsbeheersysteem in een inspanning na te streven om FENGHAO-beheersmodel en de industrie te waarderen om een pionier op het gebied van het hotelmeubilair te worden.

 

Geen kwestie van alle aspecten van de het ontwerp, de selectie, het knipsel, het machinaal bewerken, het schilderen, product verpakking, enz., moet door strikte kwaliteitscontrole en zorgvuldig onderzoek gaan volledige naleving van de kwaliteitscertificering en de marktvereisten van ISO, Super kwaliteit, resonable net, de perfecte dienst verzekeren.

 

Waardeer FENGHAO-momenteel meubilair door de meerderheid van klantenvertrouwen en gunst, naar Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen wordt uitgevoerd, door ononderbroken inspanningen, goede reputatie die van de bedrijfwinst.

De kwaliteit is onze cultuur, zijn wij zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

FENGHAO HOTEL FURNITURE CO 'LTD GESCHIEDENIS VAN HET BEDRIJF

Wij zijn een professionele fabrikant van hotelmeubilair, wij produceren alle hotelinterieurs inclusief

hotel kamer meubilair, hotel restaurant tafels en stoelen, hotel gastenkamer stoelen, hotel lobby

meubels, hotel openbare ruimte meubels, KTV Meubels, FENGHAO Meubels, Appartement en Villa Meubels, etc. Opgericht in 2003, voornamelijk gespecialiseerd in de productie, gestoffeerde meubels gebouwd

voor duurzame duurzaamheid en kwaliteit.

In de loop der jaren heeft Foshan FENGHAO Hotel Furniture Ltd. Co. succesvol werk ontwikkeld

relaties met inkoopbedrijven, ontwerpbureaus en hotelbedrijven. Onze klantenlijst omvat

Hotels in de Hilton, Sheraton en Marriott groepen, naast vele anderen. Onze meubelprojecten hebben

We hebben bestemmingen gezien die zo ver weg zijn als Rusland, Oost-Europa, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten, Azië,

Afrika en Zuid-Amerika.

FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : FENGHAO

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 30Million -50Million

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 40% - 50%