Thuis Nieuws

Zich bevindt in de Nieuwe Kleinhandelsafzet, Grote Exploratie Vier van Huisondernemingen.

Klantenoverzichten
zeer blij verleent uw bedrijf de goede dienst aan me, en schikt de ingenieur om het meubilair van mijn hotel te installeren. dank!

—— Syed Abra

Uw professionele de dienst en van uw leider houding wordt diep bewogen, zal ik uw bedrijf aan mijn vrienden adviseren.

—— Anil Lalish

geen kwestie de hotelkwaliteit of de totale prijs, ook met de naverkoopdienst. ik ben zeer tevreden met uw bedrijf!

—— De Zaag van Rajkumar

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Zich bevindt in de Nieuwe Kleinhandelsafzet, Grote Exploratie Vier van Huisondernemingen.
Zich bevindt in de Nieuwe Kleinhandelsafzet, Grote Exploratie Vier van Huisondernemingen.

Met de onontgonnen kleinhandel in penetratie en het landen in een brede waaier van de industrieën, van vorig jaar aan dit jaar, begonnen vele nieuwe kleinhandelshuishoudenondernemingen de wateren, fusie de online weg, de logistieksamenwerking, de kunstmatige intelligentie, het gebruik van virtuele technologie te testen, de gebruikerservaring, enz. te verbeteren, hebben versneld het huishouden nieuwe kleinhandelsmodel van de snelle groei, begon de huishoudenindustrie ook nieuwe kleinhandels allerlei exploratie.

 

Exploratie 1: Internet-huisversnelling online en off-line integratie.

De laatste jaren, online worden vele Internet-bedrijven om het off-line de opslaghuishouden te versnellen van de lay-outervaring, die het het platform + de opslagmodel gebruiken van Internet, de weg van online en off-line dieptefusie, laten geleidelijk aan nieuwe kleinhandels aan de grond vallen.

In September, heeft de huishoudenervaring van nieuwe die detailhandel „HomeTimes-huisera“ in hangzhou wordt geopend, de opslag voor de nieuwe kleinhandelsdiewijze van de dagkat en met de typische demonstratie van de huishoudenindustrie wordt gecombineerd, tegelijkertijd al online kanalengen. Het originele die ontwerp, huishoudenmerk onder nieuwe kleinhandelsrangen, in Juli 2016, kunstmatig wordt gemaakt na opende de eerste off-line ervaringsopslag in Peking, September, Oktober dit jaar en de opstellingswinkel in Shanghai, shenzhen, respectievelijk, zo veel weg over het land, Hong Kong en vier de off-line opslagervaring.

Dit jaar, begon veel Internet-platform van de huisdecoratie actief de samenwerking met de off-line bedrijven van de huisdecoratie te onderzoeken erop wijzen, die dat de nieuwe kleinhandel van de industrie van de huisdecoratie is geopend. Het Internet-platform van de huisdecoratie, door netto qijia en tubakonijn wordt vertegenwoordigd, begon aan lay-out met het platform van de huisdecoratie van verticale klasse, en verhoogde de diepe samenwerking met de off-line bedrijven dat van de huisdecoratie. Begin Juni, riep de liefderuimte, samen met de nieuwe kleinhandelslay-out van gome, de slogan „als het verkopen van toestellen zoals toestellen uit“; Begin Juli, lanceerde de oranje familie van het merk van de huisdecoratie van de tuin van het land een gloednieuwe merkstrategie, kondigde de nieuwe detailhandelskracht aan, en lanceerde officieel de stedelijke vennootschapwijze, en de off-line snelle lay-outterminal.

 

Exploratie 2: de logistiek wordt de belangrijke verbinding van nieuwe kleinhandels.

Met de komst van de nieuwe era van huis het leveren, is de vraag naar logistiek ook verbeterd. Volgens het personage binnen cursus van studie introduceert, zijn de meubilairproducten geen gestandaardiseerde producten, de vraag van de logistiekdienst hoger, verfijnder, professioneler, installatie ook zou moeten overwegen, is de capaciteit van het naverkooponderhoud, aan de traditionele logistiek een belangrijke test. Slechts kan de combinatie off-line online en logistiek meer voordelen aan de onderneming brengen.

Op 18 November, ondertekenden de van de het huis zachte uitrusting van Internet gehele logistiek van de het merk aangewezen en aangewezen debutant & de schoonheid en de pijl van het oosten een strategische samenwerkingsovereenkomst om de online ervaring van huisproducten van blinde vlekken op te lossen en de problemen van de logistiekdistributie, de aangewezen en aangewezen schoonheid zullen zich volledig op de sterk logistiek van de de pijldebutant van het oosten & leveringsketen systeem, baseren om de 150 die districten van het land van steden en provincies te bereiken in distributie worden behandeld. Volgens aangewezen en aangewezen introduceert het relevante controlemechanisme, met de hulp van de pijl & de debutantlogistiek van het oosten opslaand en de logistiekdistributie van wetenschap en technologievoordelen, aangewezen en aangewezen de vracht kan de algemene efficiency beter verbeteren, voorziet consumenten van hoger- kwaliteit, efficiënte de dienstervaring.

 

Onderzoek drie: gebruik nieuwe technologie en intelligentie.

In de nieuwe kleinhandelsafzet, introduceren Internet, de virtuele technologie, de kunstmatige intelligentie etc. geleidelijk aan in de huishoudensector, sommige opslag en decoratiebedrijven VR/AR-technologie, intelligente huishoudenproducten of de pakketten, laten de nieuwe technologie kunnen nieuwe kleinhandels toewijzen, de afstand van de huishoudenmerken en de consumenten, inspanningen verkorten om nieuwe verbruikersvraag te verbeteren en te ontmoeten.

Op 26 Juli, is Peking het huis van de jinyuans opslaat open zijn eerste onbemande gemakopslag, voedseldoos, consumenten door de qrcode af te tasten om het beeld te registreren en te uploaden, kan „gezicht“ in de deur, het winkelen goederen met zelfbedieningsregister na aftasten, en toen bereikyards borstelen.

Na worden 80, en 80 consumenten heersende stroming verfraaien, voor hun consumptiebehoeften en voorkeur, more and more binnenlandse die uitrustingsonderneming ook door nieuwe technologie en de inhoud zoals slim huispakket te gebruiken wordt genoteerd om jonge consumenten aan te trekken. Volgens de verbruikersvraag, ruibo-rong heeft de decoratie de draadloze intelligente verpakkende producten geïntroduceerd, die de functies van afstandsbediening zoals venster, gasalarm, kleur en licht, enz. kunnen realiseren. Vandaag, voorziet de decoratie ook consumenten van intelligent verlichtingssysteem, elektrisch controlesysteem, alarminstallatiesysteem, elektrisch slottoegangsbeheer, hvac systeem en andere slimme technologie geïntegreerde producten van de huisdecoratie.

 

Exploratie 4: besteed meer aandacht om de consumptieervaring te verbeteren.

Na 80, bepalen 80 na het besteden gewoonten de van de consument en de voorkeur van de consument hun getaxeerde ervaring van de consument, om betere consumptieervaring en emotionele tevredenheid te verstrekken, niet alleen is om zich op de smaak van een nieuwe generatie van consumenten te richten, maar ook kan de factor van nieuwe kleinhandels niet worden genegeerd.

De huisopslag niet meer verkoopt eenvoudig meubilair, of kan gaan zitten om een kop van koffie te hebben om te babbelen, lees stil een boek of ervaar een VR-technologie om het toekomstige huis te zien. Het model van deze ervaringsopslag maakt worden ontspannen en toevallig consumenten die, dicht bij de atmosfeer het leven voelen, en bereikt emotionele en psychologische tevredenheid en erkenning.

Door de integratie van online en offline, maakt het niet alleen het product aan klanten transparanter, maar ook verbetert de multidimensionele de consumptieervaring van de gebruiker en nadert het hart van de consument.

Bartijd : 2017-10-17 15:23:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Contactpersoon: Linda

Tel.: 86--15515502360

Fax: 86-0757-86907535

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)