Thuis Nieuws

Meningen over de Toekomstige Ontwikkelingsrichting van Chinese Meubilairindustrie.

Klantenoverzichten
zeer blij verleent uw bedrijf de goede dienst aan me, en schikt de ingenieur om het meubilair van mijn hotel te installeren. dank!

—— Syed Abra

Uw professionele de dienst en van uw leider houding wordt diep bewogen, zal ik uw bedrijf aan mijn vrienden adviseren.

—— Anil Lalish

geen kwestie de hotelkwaliteit of de totale prijs, ook met de naverkoopdienst. ik ben zeer tevreden met uw bedrijf!

—— De Zaag van Rajkumar

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Meningen over de Toekomstige Ontwikkelingsrichting van Chinese Meubilairindustrie.
Meningen over de Toekomstige Ontwikkelingsrichting van Chinese Meubilairindustrie.

In 2017, zal de huishoudenindustrie zich vooruit in de hervorming bewegen, en de nieuwe leeftijd en de jeugd zullen de jaarlijkse hotspots worden. Een ander jaar zal beëindigen, is de huisindustrie ook in de samenvatting, die de manier en de verblijfplaats onderzoeken. Op 6 Januari, zullen 2018, de vijfde jaarlijkse van de het huis leverende industrie van China de ontwikkelingsconferentie en de van de de huisindustrie de „wilde gans van 2017 Chinese toekennings“ ceremonie op het nationale overeenkomstcentrum van Beijing.Before de Algemene Vergadering worden gehouden, drukte de ondervoorzitter van van de de bouwdecoratie van China de materialenvereniging en secretaris-generaal die zhang hun meningen over de toekomstige ontwikkelingsrichting van uit de industrie nagelen.

 

De verbruikersvraag dwingt bedrijven aan verbetering.

In het afgelopen jaar, heeft de outputwaarde van van de de bouwdecoratie van China de de materialenindustrie bij ongeveer 110 miljoen tot 1,4 triljoen yuans gestabiliseerd. Dit resultaat, enerzijds, komt uit de ontwikkeling van traditioneel huishouden en decoratieve materialen. Anderzijds, lanceren de nieuwe gebieden een nieuwe uitdaging aan de industrie.

Vooral met de verandering van de leeftijdslaag van de consumptie belangrijkste kracht, is het moeilijk voor de nationale markt om de wens van de nieuwe, snelle, geschikte en eenvoudige stijl na de jaren '80 niet op te merken en zijn de jaren '90 ontvankelijker niet alleen zij aan intelligente producten, zijn zij ook bereid om nieuwe dingen te proberen. Deze gulzige verbruikersvraag bevorderen de verandering van hoeveelheid en kwaliteit. Zhang het nagelen zei dat de „huidige mensen van basis vereisen aan betere, multi-selectieve en geïndividualiseerde vraag naar de de materialenindustrie van de bouwdecoratie hebben bevorderd. „Vele traditionele architecturale decoratieondernemingen hebben toe te schrijven aan onduidelijke richting en lage winstmarge uit de markt genomen. En een andere groep bedrijven die de jongerengeneratie die van de nieuwe consumptievraag richten, in het gebied van slim huis, verbeteringstechnologie, met het model van Internet vegen, verbetert hun innovatiecapaciteit, versterkt de concurrentie en de intellectuele eigendombescherming, om merkconcurrentievermogen te verbeteren.

Multivariate, dwarsgrens, heeft nog aan sterke praktijkbinnenbekleding.

In 2017, is het slagveld van huis over de grenzen heen meer dan dat. Tiffany, een gevestigd Amerikaans juwelenmerk, heeft een reeks dure zilveren producten gelanceerd. Amazonië wil niet zwak zijn, opstelling twee de Steen van particulier huishoudenmerken & Straal en Klinknagel; Apple en Samsung hebben de slag voor smartphones tot slimme huizen uitgebreid.

Globaal, stappen de bedrijven in de kapitaalmarkt en bewegen zich in de voorraadkast. Verschillende mate van het herstructureren, fusies en aanwinsten, en integratie onder ondernemingen; De geheel-huisaanpassing en andere marketing methodes ook lanceerden geleidelijk aan een offensief aan de nationale markt; De frequente beweging van de gehele industrie betekent dat de tijd komt.

More and more ondernemingen onophoudelijk open kanalen, fondsen, middelen, talentenbarrières, aan gediversifieerde tendensontwikkeling. Zhang het nagelen gelooft dat dit voor de toekomst van de mensen goed is, maar de ontwikkeling van diversificatie kan niet het kernconcurrentievermogen van de onderneming opgeven, en het kernconcurrentievermogen is de sleutel aan het succes van een onderneming.

In 2017, de centrale die commissie van CPC en de raad van de staat dit jaar door begeleiding van de implementatie van de kwaliteitsverbetering actie wordt uitgegeven, een beweging die voorstelt dat op nationale kern de laag, prioriteit aan de kwaliteitsverbetering als industriële fabricage-activiteiten heeft. De bouwdecoratie van China en van decoratiematerialen de vereniging voerde ook de productnorm uit - kwaliteit opleiding, productkwaliteitscontrole en andere activiteiten. Het doel is de de kwaliteitsverbetering van de de industrieproducten te versnellen en het kernconcurrentievermogen van het product zelf te verbeteren. Zhang het nagelen gelooft dat met een reeks hervormingen, in China 2025 wordt gemaakt die zeker zal gerealiseerd worden.

Bartijd : 2018-01-29 15:28:53 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
FENGHAO HOTEL FURNITURE CO'LTD

Contactpersoon: Linda

Tel.: 86--15515502360

Fax: 86-0757-86907535

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)